Vara bļoda putošanai 24cm, 2,6l
Cena:  49 EUR
Pieejamība:   Ir noliktavā

PIRKT



59 EUR  49 EUR

Portugāle

Bļoda perfekti der olu baltumu putošanai, krēmu un omletu pagatavošanai.


Padomi olu baltuma putošanai:

  • Bļoda, kura tiek izmantota olu baltumu putošanai var ietekmēt iegūto putu apjomu. Izmantojot vara bļodu, tā ķīmiski reaģē ar olas baltumu, veidojot biezas un stingras putas.
  • Putojot olas baltumu, ieteicams pielikt nedaudz sodas, jo tad cepums nesakritīsies, savukārt, pieliekot šķipsniņu sāls, baltums labāk putosies un būs stingrāks.
  • Lai, putojot olas, iegūtu vairāk apjoma, pirms putošanas tās 30 minūtes paturiet istabas temperatūrā.
  • Saputots olu baltums ir jāizmanto uzreiz pēc saputošanas, citādi putas sakritīsies.
  • Ja olas baltums pēc dzeltenuma atdalīšanas nav uzreiz izlietots un ir apžuvis, vakarā ieteicams to apliet ar aukstu ūdeni, un no rīta tas atkal būs svaigs.
  • Olas dzeltenumu vieglāk atdalīt no baltuma, ja ola pirms tam paturēta aukstumā.
  • Lai pārbaudītu olas svaigumu, ielieciet to glāzē ūdens, kuram ir pievienots sāls. Svaiga ola grims, vecāka ola – peldēs.




atpakaļ

Skatities ari



tel. +371 29450947 | email: edimar@inbox.lv
Kā izvelēties virtuves nazi?
Sīkāk...


Vara trauki: lietošanas instrukcija
Sīkāk...


Japāņu nažu lietošanas ieteikumi
Sīkāk...


Nažu asināšanas pakalpojums
Sīkāk...


BEZMAKSAS PIEGĀDE
Sīkāk...


Ūdens ārstnieciskās īpašības, kas tiek glabātas varā
Sīkāk...


Samurajs jūsu virtuvē
Sīkāk...


10 iemesli, kāpēc ēdienu gatavošanai labāk izvēlēties tieši vara traukus no CuArtigiana
Sīkāk...


Jaunumu arhīvs