Japāņu nažu lietošanas ieteikumi

Augstas kvalitātes japāņu virtuves nažus nav ieteicams mazgāt trauku mazgājamā mašīnā. Ražotāji iesaka tikai roku mazgāšanu. Uzreiz pēc lietošanas nažus izmazgājiet nažus ar mazgāšanas līdzekli un noskalojiet. Neizmantojiet abrazīvu mazgāšanas laikā. Lai izvairītos no plankumu parādīšanās, izmantojiet dvieli ureiz pēc mazgāšanas. Ja paradīsies nelielas izmaiņas tērauda nokrāsā vai traipi uz asmens - izmantojiet tikai maigas tīrīšanas līdzekļus, kas nesatur hloru vai abrazīvus.


Virtuves nažus labāk glabāt atsevišķi no pārējiem virtuves piederumiem. Tas palīdzēs izvairīties no asmens bojājumiem. Neuzglabājiet nažus tradicionālā virtuves atvilktnē sajauktajā kārtībā. Labāk uzglabāt nažu statīvā vai uz magnēta.


Virtuves naži nav paredzēti (gaļas, zivis) lielo kaulu griešanai un smalcināšanai, kā arī saldētas pārtikas griešanai (šim nolūkam ir speciāli naži vai speciālas šķēres). Nažu asmeņus nedrīkst saliekt un lūzt. Nedrīkst skrāpēt virsmas un vert pudeles. Nav ieteicams griezt uz stikla un akmens dēlīšiem, keramikas un akrīla virsmam. Griešanai labāk izmantojiet mīksta koka vai plastmasas dēlīšus.


Pie parezas nažu izmantošanas, kvalitatīvi virtuves naži Jums kalpos vairākus gadus!


tel. +371 29450947 | email: edimar@inbox.lv
Kā izvelēties virtuves nazi?
Sīkāk...


Vara trauki: lietošanas instrukcija
Sīkāk...


Japāņu nažu lietošanas ieteikumi
Sīkāk...


Nažu asināšanas pakalpojums
Sīkāk...


BEZMAKSAS PIEGĀDE
Sīkāk...


Ūdens ārstnieciskās īpašības, kas tiek glabātas varā
Sīkāk...


Samurajs jūsu virtuvē
Sīkāk...


10 iemesli, kāpēc ēdienu gatavošanai labāk izvēlēties tieši vara traukus no CuArtigiana
Sīkāk...


Jaunumu arhīvs